За нас

 

за Гама бг продукт на гама гама колектив

ЕТ "Гама-Вълю Вълев" е регистриран през 1989 г. от Вълю Желев Вълев.

Разполага със собствена складова и производствена база на територията на Димитровград,ул.”Бузлуджа” 50 от около 3 000 кв м.площ:в т.ч 800 кв.м застроена площ.

Предприятието е спeциализирано в изработването на декоративни изделия от бетон за обзавеждане на паркове и градини – кошчета за отпадъци, чешми-дворни, чешми-фонтанки, пейки, кашпи, комплекти маса с пейки, бетонови елементи, тротоарни плочки, бордюри, шапки за огради и колони, шапки за комини и др.

Изделията са на база циментово-мозаечна смес с армировка. Някои от изделията като Градински пейки са с полимерно покритие и всички в основата си имат метални пластини за замонолитване. Чешмите са с изящни форми, армирани, шлайфани, обработени с импрегнатори. Кошчетата за отпадъци са с капак-пепелник и са "Защитен промишлен дизайн" в Патентно ведомство.

Всички форми и калъпи за декоративните изделия са проектирани и разработени във фирмата.

С някои от изделията са аранжирани паркове в София, гр.Поморие, Медицинска академия-Плевен,центъра на гр.Айтос, центъра на гр.Павликени, гр.Костенец, гр.Пловдив, гр.Димитровград, училищни дворове в София, Своге и др.

Ние предлагаме добър избор от продукти с:

  • Различна и приятна визия.
  • 2 години стандартна гаранция и възможност за удължаване.
  • Гарантирано качество на използваните материали.

На нашите клиенти ние обещаваме всяка година да ги изненадваме с нови модели